huszonhetedikhuszonnyolcadikhuszonharmadikhuszonnegyedikhuszonötödikhuszonhatodikhuszonegyedikhuszonkettediktizenhetediktizennyolcadik

Videók


Kommentár nélkül Dunakilitin 2012. október 9.
pvpstudio

Megjelenés ideje: 2012.10.17.
Szakemberek a helyszínen tájékoztatják Jávor Benedek országgyűési képviselő urat (LMP) a Parlament Fenntartható fejlődés bizottsága elnökét
WWF vélemények, 2012. Dunakiliti, 1994. Bős
pvpstudio

Megjelenés ideje: 2012.10.17.

WWF képvislőjének vélaménye és a szervezet 1994-es levele 
Tóásó Gyula előadása, kiegészítve Paulus filmjéből
pvpstudio

Megjelenés ideje: 2012.10.14.

Kozma Andor: A Karthágói harangok című versét idézi a kialakult helyzet.Népi kezdeményezés a Szigetköz vízpótlásáért, amely feledatra a "Dunaszaurusz" a megoldás, de arról politikailag inkorrekt szólni.
"Tilalmas részére a honi történet,
Hanem Karthágórul s Rómárul beszélhet.
Im, beszél is bőven ékesszavú ajka,
Visszatért diákok szomjan csüggnek rajta".

Vizet Dunába!

RevitaTv

Megjelenés ideje: 2012.10.11.
Támogatta az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottsága, hogy a Parlament ismét tűzze napirendjére a szigetközi Öreg-Duna-meder és a győri Mosoni-Duna-szakasz vízgazdálkodási megoldásainak megvitatását. Az országos népi kezdeményezést a Kisalföld című megyei napilap kiadója indította, amelyre 82 ezernél is több érvényes aláírás gyűlt össze.
A Kisalföld szerkesztősége a Dunában demonstrált
nyugatmagyar

2012.08.22.
Vizet Dunába!

hetivalaszvideo

Megjelenés ideje: 2012.07.12.

Az Öreg-Duna-meder és a Mosoni-Duna vízgazdálkodási reformját sürgeti a Kisalföld napilap népi kezdeményezése.Vizet Dunába!
RevitaTv

Megjelenés ideje: 2012.05.16.

Népi kezdeményezés a folyókért. A Duna elterelésének 20. évfordulóján országos népi kezdeményezést indít civil összefogással a Kisalföld szerkesztősége. A Vizet a Dunába címet viselő egyedülálló kampánnyal a Szigetköz és a győri Mosoni - Duna máig megoldatlan problémáira szeretné ráirányítani a figyelmet a család napilapja.